Verkiezingscampagne / vrijwillige bijdrage

Door Sjoerd Plantenga op 4 maart 2018

beste leden,

namens het bestuur stuur ik u het volgende bericht, afkomstig van het campagneteam van Progressief Woerden. Het is belangrijk dat onze geestverwanten steun krijgen in de campagne tijd en natuurlijk op de verkiezingsdag! Dus van harte in uw aandacht aanbevolen!

met vriendelijke groeten, Sjoerd plantenga

“Onze Top 7 en het campagneteam zijn als een dolle aan de slag. In de kranten en social media is het debat over de onzinnige westelijke randweg losgebarsten en ondertussen maken we furore met vlogs en artikelen over behoud van het Hertenkamp, Automaatje, investeren in speeltoestellen in Waterrijk.
Ook op het Woerdense kieskompas is duidelijk op wie je moet stemmen voor een onversneden links-progressief beleid: Progressief Woerden. Dat geluid dragen Marieke, Jelmer, Coby, Marguerite, Anne, Guus en Jelle ook met passie uit bij alle debatten die worden georganiseerd.
De komende weken zetten we vol in op straatacties, 10.000 flyers door de brievenbussen, 80 posters langs de wegen en een paginagrote advertentie in de Woerdense Courant. En nog veel meer…
We hebben nu 4 zetels. We willen er 5 of meer. En dat wordt bijzonder spannend, want de SP zit ons op de hielen en ook D66 laat een praktisch progressief geluid horen. Beiden zijn aantrekkelijk voor onze doelgroep.
 
Dit is wat we nodig hebben:
We hebben een fors campagnebudget ingezet, maar in de laatste weken poppen er allerlei initiatieven en ideeën op die echt leuk, creatief en onderscheidend zijn. Maar we hebben daar nu geen geld voor.
Als de helft van de leden van Progressief Woerden, PvdA en Groenlinks €10 doneert of toezegt, zijn we uit de brand.
Je kunt ons op twee manieren helpen.
1. Doneer direct geld voor de campagne op NL85TRIO 0776484672 t.n.v. Progressief Woerden
2. Doe een toezegging. Voorbeeld: jij doet een toezegging dat je voor maximaal €30 garant wilt staan. Wij maken na de campagne de balans op en geven jou aan hoeveel we daadwerkelijk nodig hebben van jouw garantstelling. Mail wimvangeelen@live.nl met jouw toezegging!
Sjoerd Plantenga

Sjoerd Plantenga

Penningmeester en secretaris van de PvdA afdeling Woerden

Meer over Sjoerd Plantenga