Door Sjoerd Plantenga op 9 juli 2017

Voorbereidingen gemeenteraadsverkiezingen 2018

We hebben het als PvdA landelijk niet makkelijk, ook al blijft de langst zittende regering van na de wereldoorlog het eigenlijk prima doen. Als het aan Lodewijk Ascher ligt zal deze regering zelfs de salarissen in het basisonderwijs nog verhogen.

Ook lokaal gaan we gewoon verder. Met Progressief Woerden zijn we ons druk aan het voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen 2018. We zijn bezig met het verkiezingsprogramma en in een aantal wijken bij Woerdenaren langs gegaan. wat verwacht men van de lokale politiek en vooral van Progressief Woerden? We leggen uit wat we doen en wat we willen, maar we zijn eerst vooral aan het luisteren. En met de reacties die we krijgen gaan we schrijven. Er zijn vijf “programmagroepjes” gevormd voor: Openbare Ruimte; bestuur, democratie en financiën; werk economie en inkomen; zorg en onderwijs; en Samen Leven.

Als u iets wilt meegeven aan deze clubs, of wilt meepraten, meld dat even via jelleijpma@progressiefwoerden.nl, dan leggen we de contacten met de coördinatoren van de groepjes. De kandidaatstellingscommissie is ook druk aan het werk. Kandidaten voor de gemeenteraad kunnen zich (nog) melden bij de voorzitter van de commissie Yolan Koster-Dreese: yolan@kantel.nl.

Tot zover de verkiezingen!

Met vriendelijke groet,

 

Sjoerd Plantenga

Sjoerd Plantenga

Penningmeester en secretaris van de PvdA afdeling Woerden

Meer over Sjoerd Plantenga