ALV PvdA Woerden, op 5 april, 20.00 in het Baken, Beneluxlaan 3

Door Jelle IJpma op 1 april 2023

Algemene Leden Vergadering van de PvdA Woerden, op 5 april, 20.00 in het Baken, Beneluxlaan 3

We willen ons jaarverslag en financieel jaarverslag bespreken. Die stukken zullen per mail worden toegestuurd

Maar we willen ook, met Frans van Bork en Rik Dekker, terugblikken op de verkiezingen voor de Provinciale Staten en het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden: hoe gaat het met de BBB in de staten en in het waterschap? En hoe moeten we nu verder met GroenLinks bij de collegevorming en in de komende periode? Onze partijgenoot Bernt Feis heeft daarover in de Volkskrant van 20 maart een mooie brief geschreven. We nodigen hem ook uit om die brief te bespreken.

En hoe gaat het in de lokale politiek? Met de toekomst van de zwembaden, met de windmolens en zonne-energie (op de Cattenbroekerplas?), hoe gaat het met Ferm Werk, met het Noodfonds Energiearmoede, met het woonbeleid (bouwen we genoeg sociaal?) en met de opvang van statushouders en asielzoekers? Er is genoeg om over te praten, dus: van harte uitgenodigd!

Met partijgenootschappelijke groeten,
Jelle IJpma en Sjoerd Plantenga.

Jelle IJpma

Jelle IJpma

Al jaren draai ik mee in de PvdA. Raadslid, wethouder, bestuurslid en ik weet nog dat ik het PvdA-afdelingsblad rondbracht, in 1979 al in Capelle aan den IJssel, vanaf 1988 in Woerden. Dat blad is er niet meer dus ik hoef niet meer door weer en wind. Maar er is nog zoveel te doen in

Meer over Jelle IJpma