Door John Naipal op 11 november 2016

Diederik Samsom komt naar Woerden op 20 November!!!!

Op zondag 20 november van 11.15 tot 12.15 drinkt hij koffie met ons in café Victoria, Stationsweg 14, 100 meter van het station van Woerden.

Diederik komt vaker in Woerden. Deze keer komt hij vertellen waarom hij door wil als lijsttrekker voor de PvdA.  “Vier jaar hard werken levert resultaat op. De werkloosheid daalt, de armoede neemt af, de hoeveelheid duurzame energie groeit snel en meer mensen krijgen een vast contract. Nederland herstelt. Maar we zijn er nog niet. Want nog niet iedereen profiteert van het herstel. En ons ideaal van één verbonden samenleving staat onder druk. Het is nu tijd voor een nieuwe toekomstagenda voor Nederland. Waarin onderwijs weer de belangrijkste investering van de overheid wordt. Die het ideaal van een volledig duurzame samenleving waarmaakt. En waarmee we samen bouwen aan een samenleving waarin iedereen veilig is en zichzelf kan zijn, ongeacht je huidskleur, kleding, afkomst of religie. Samen met u wil ik doorknokken om deze agenda waar te maken. Er is nog zoveel te doen.”

We gaan een mooie lijsttrekkersstrijd aan met Diederik Samson en Lodewijk Asscher. We kunnen allemaal lezen waarvoor ze staan op www.doorknokken.nl en http://www.lodewijkasscher.nl/.
En het PvdA programma vindt je op https://www.pvda.nl/verkiezingen/verkiezingsprogramma/

Onder het genot van een kopje koffie kunnen we het allemaal met elkaar bespreken. Wat zijn onze dromen, ambities en plannen voor de toekomst. Wat hebben we al bereikt en wat gaan we beter doen de komende vier jaar?

Welkom in Woerden. Welkom bij Victoria.

Afdelingsbestuur Woerden:
Jelle IJpma, Sjoerd Plantenga en John Naipal.
06-12732308, jelleijpma@progressiefwoerden.nl