Kandidaten Frans en Jelle over de verkiezingen in maart

Door Jelle IJpma op 2 februari 2019

De verkiezingen voor de Provinciale Staten van Utrecht en het waterschap Stichtse Rijnlanden komen er aan: 20 maart. We hebben goede Woerdense kandidaten: Frans van Bork en Jelle IJpma.

Frans staat in het waterschap voor kwijtschelding voor minder draagkrachtige burgers, voor een voorzichtig tarievenbeleid van de HDSR voert, voor meer aandacht voor het stedelijk gebied, voor behoud van cultuurhistorische elementen in het werkgebied, en niet te vergeten voor het aspekt duurzaamheid van alle plannen.

Jelle wil geen tweedeling in onze goed draaiende provincie. Groeien doet de provincie vanzelf, maar ze moet wel groen blijven en de groei moet eerlijk verdeeld worden. Iedereen moet mee kunnen doen en zich verzekerd voelen van een duurzame en sociale provincie. Het kan in Utrecht, het moet in Utrecht.

Jelle IJpma

Jelle IJpma

Al jaren draai ik mee in de PvdA. Raadslid, wethouder, bestuurslid en ik weet nog dat ik het PvdA-afdelingsblad rondbracht, in 1979 al in Capelle aan den IJssel, vanaf 1988 in Woerden. Dat blad is er niet meer dus ik hoef niet meer door weer en wind. Maar er is nog zoveel te doen in

Meer over Jelle IJpma